Home

Welkom op onze website! Op deze pagina vind je alle informatie over onze boeken, kleurplaten, acties en samenwerkingen. Onze leerlijnboekjes zijn er voor peuters, kleuters en basisschool leerlingen (groep 1 t/m 8). Ontwikkeld door ouders/ervaringsdeskundigen. Voor vragen en opmerkingen mag u ons altijd een e-mail sturen!

Poster Interactieve Leerlijn by Denise

Kennismaken!

Vanuit de passie voor kinderen is deze leerlijn ontwikkeld. Deze 4 karakters vertegenwoordigen kinderen van diverse komaf. Ze hebben gemeen dat ze alle in Nederland wonen, maar de ouders uit een ander land komen. Een echte afspiegeling van het hedendaagse straatbeeld. Bij het ontwikkelen van deze leerlijn is het doel wat voor ogen bleef: diversiteit en herkenbaarheid uitstralen, zonder daarbij kleur of afkomst te benadrukken.

Het is gelukt!

Denise, Aicha, Li en Brandon zijn het geworden. Denise is een sportieve meid. Ze is de oudste thuis. Beide ouders zijn geboren in Suriname. Aicha is de creatieve vriendin. Ze is de jongste. Beide ouders zijn geboren in Marokko. Li is de slimmerik van het groepje en is enig kind. Beide ouders zijn geboren in China. De laatste is Brandon. De grappigste van allen. Is de tweede zoon. Beide ouders zijn geboren in Amerika.

Deze karakters zullen jullie verblijden met de avonturen die ze gaan beleven!

Poster Interactieve Leerlijn by Denise

Neem contact op

Mocht je vragen en/of een opmerking hebben neemt u dan vooral contact op via info@leerlijndenise.nl. Middels het contactformulier kan ook. Wij proberen altijd binnen een werkdag te reageren!

    Nieuws & updates

    Libero maecenas leo leo consectetuer ullamcorper dictumst faucibus quis tortor natoque integer cum fringilla dictum aenean sollicitudin proin urna imperdiet. 


    Deprecated: Bestand Elementor\Scheme_Typography is sinds versie 2.8.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Typography. in /home/u93528p88384/domains/leerlijndenise.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

    Deprecated: Bestand Elementor\Scheme_Color is sinds versie 2.8.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Elementor\Core\Schemes\Color. in /home/u93528p88384/domains/leerlijndenise.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031